oudercomité chiro hermeline

Een beetje geschiedenis

 

Het oudercomité is opgericht in 1978 met de bedoeling om de Chiromeisjes een eigen lokaal te bezorgen. Na heel wat omzwervingen in gehuurde lokalen konden we in 1983 eindelijk een eigen lokaal op eigen grond bouwen. 

 

Intussen bestaat onze vzw al 44 jaar maar onze taak is nog lang niet gedaan...

 

 

Wie zijn wij nu? 

 

We zijn geëngageerde ouders van Chiromeisjes of -leiding die 3 à 4 keer per jaar vergaderen samen met (iemand van) de leiding om te zien of er herstelwerken moeten gebeuren, om 1 van onze activiteiten voor te bereiden,... Of gewoon om gezellig samen te zijn en een hapje te eten of te drinken. Plezier is minstens even belangrijk als werken, niet? 

 

 


Wat doen we? 

 

Ons doel is voornamelijk om het Chirolokaal te onderhouden. Zo hebben we een 3-tal jaar geleden een nieuw dak gelegd, vorig jaar een nieuwe keuken geïnstalleerd,... Ook de facturen van water, gas en elektriciteit betalen wij. Dat dit niet goedkoop is spreekt voor zich en we proberen dan ook op regelmatige basis geld in onze kassa te brengen...

Hoe kunnen jullie helpen?

 

En dat geld halen we op door een bloemenverkoop, wandel-en/of fietszoektocht doorheen Wetteren en omstreken met aansluitend een BBQ eind juni, een eetfestijn (mossel of stoofvlees) eind september... We nodigen jullie dan ook van harte uit om eens langs te komen op één van deze activiteiten. Zo helpen jullie onrechtstreeks ook om jullie meisjes zondag na zondag een toffe namiddag te bezorgen. Houd zeker deze website in de gaten, want we houden jullie hier op de hoogte van komende activiteiten. 

 

Oh ja, mochten jullie geïnteresseerd zijn om ook bij het oudercomité te komen, laat dan zeker iets weten! Je kan contact opnemen met Saskia Drieghe via saskia.drieghe@gmail.com


Contacteer ons 

Femke Bekaert 0487 48 32 17

Marte Verstraeten 0468 32 54 80 

chirohermeline@gmail.com