ZONDAG, CHIRODAG

Speciale chirodagen

Download
CHRISTUS KONING 2018.png
Portable Network Grafik formaat 1'022.9 KB
Download
SINT.jpg
JPEG-bestand 72.6 KB

Tunneltje

Download
Welkomsttunneltje
Samen met de leukste eenhoorn springen we het nieuwe chirojaar in. Een jaar waar we gaan ravotten en plezier maken, maar ook gaan stilstaan bij de vraag ça va? Hoe gaat het met jou? Kortom alweer een chirojaar waar iedereen zichzelf kan zijn!
TUNNELTJE 2018-2019.pdf
Adobe Acrobat document 24.2 MB
Download
Welkomsttunneltje
Enthousiast springen we samen het nieuwe Chirojaar in vol verrassende en spannende zondagen. Zoek de modderlaarzen, detectievemutsen en feeënstafjes maar al samen .
Welkomstunneltje 2017.pdf
Adobe Acrobat document 8.6 MB
Download
Afscheidstunneltje
Het einde van een zomers kamp brengt ook het einde van het Chirojaar met zich. We zwaaien de leiding uit en knuffelen ze vast. Tot snel stoere binken.
Afscheidstunneltje.docx
Microsoft Word document 79.2 MB
Download
Kamptunneltje Kroatië
De julimaand van vorig jaar werd door de drie oudste groepen gevuld in het verre Kroatië. Een lange tocht voor een spetterend kamp.
Kamptunneltje Kroatie.pdf
Adobe Acrobat document 8.0 MB

Commentaren: 3
 • #3

  Stefanie Heyvaert (vrijdag, 05 oktober 2018 10:27)

  Beste Chiro Hermeline,

  Ik ben Stefanie en ik werk bij het communicatie- en marketingbureau ‘Supermachine’ in Gent. Naar aanleiding van een leuke actie doen we een onderzoek naar jongeren en radio. Laat dat net de doelgroep zijn die aangesloten is bij jullie Chiro! U kan ons dus helpen om zoveel mogelijk respons te krijgen op deze survey door deze te delen met jullie leden op jullie Facebook-pagina of via mail.

  Dit onderzoek is niet alleen interessant voor ons, maar ook voor al uw leden die dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks naar de radio luisteren. De uitkomsten van deze survey kunnen fenomenale en erg leuke gevolgen hebben voor de jongere generatie.

  Dit is het bericht naar alle jongeren samen met een link naar de survey. Een leuk extraatje is dat de deelnemers een iPhone kunnen winnen. Het proberen waard ;-) :

  Hé!

  Er loopt een onderzoek naar radio in de toekomst! Een topic waar de jeugd zijn stem moét laten horen! Als kers op de taart maakt iedere deelnemer kans om een iPhone te winnen!

  Deelnemen kan hier: https://supermachine.surveysparrow.com/s/radio/tt-0c564f

  en als jullie willen sharen... kan dat met deze copy en image!

  WIN WIN WIN! Mee de toekomst van radio in Vlaanderen bepalen? Vul nu deze korte vragenlijst in en win een gloednieuwe iPhone! https://supermachine.surveysparrow.com/s/radio/tt-0c564f

  Bedankt om dit alvast in overweging te nemen.

  Met vriendelijke groeten,
  Stefanie Heyvaert
  Supermachine
  DOK-Noord 4D, 9000 Gent

 • #2

  Chiro Hermeline (zaterdag, 07 oktober 2017 12:46)

  Beste Dorothy,

  Ons lokaal wordt dat weekend al verhuurd. Mocht u in het vervolg nog eens contact wensen op te nemen in verband met het verhuur van ons lokaal, gebeurt dit het beste via het email adres chirohermeline@gmail.com.

  Groetjes!

 • #1

  Dorothy (dinsdag, 03 oktober 2017 18:29)

  Beste,

  Ik ben een leidster van scouts Sint-Joris uit Aalst en wij zijn nog op zoek naar een weekendplek. Dat weekend zou doorgaan van 27-29 oktober voor ongeveer 30 personen. Zijn jullie lokalen nog vrij voor verhuur?

  Alvast bedankt!
  Dorothy