Onze groepen

Pinkels 

6-7 jaar (1e en 2e leerjaar) 

Weekend: 29-31okt

 

Leiding

Mirke 

Sara
Eline 

 

De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk! 

 

 

tunneltje

Biekes 

8-9 jaar (3e en 4e leerjaar) 

Weekend: 15-17okt

 

Leiding 

Ellen

Jenna

Amber 

 

De biekes gaan graag op missie om steeds een groter deeltje van de wereld te ontdekken. Ze dollen en rennen door het bos of verkleden zich. Vaak trekken ze erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en de gekste opdrachten. Bij de biekes leren de kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen en banden worden gesmeed!


Kwiti's 

10-13jaar (5e, 6e leerjaar, 1e middelbaar en 2e middelbaar) 

Weekend: 

 

Leiding

Nina

Nele 

Frauke 

 

De kwities hangen samen met hun leiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken erop uit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden ze zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden! 

 

Tiptiens 

14-16jaar (3e en 4e middelbaar) 

Midweek: 23-27 feb

 

Leiding

Yasmine 

Kelsey 

Liese 

 

De keti's trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal stevig op z'n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven keti-blad! 

 

 

 

 

Aspiranten 

16- 18jaar (5e- 6e middelbaar) 

Leefweek: 17-24okt 

 

Leiding 

Liese

Jelske 

 

Deze meiden van het vijfde en zesde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij 'leiding zijn' of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende activiteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur en doen een tweedaagse tocht met heel veel enthousiasme! Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten                                                                                                                                                                      hun lokaal volledig op z'n kop om het een nieuwe look te geven  

 

 

 

Contacteer ons 

Liese Vercauteren 0470 53 08 96

Frauke Verstraeten 0468 14 52 7

chirohermeline@gmail.com