Onze groepen

Pinkels 

5-7 jaar (2015-2016-2017) 

Weekend: 1-3 maart (op het Chiro lokaal)

 

Leiding

Marte 

Amber 

Marie

 

De Pinkels houden van fantaseren en dat wordt geïntegreerd in de spelen. Ze dompelen zich samen met de leiding onder in de wereld van trollen, heksen, prinsen, prinsessen en andere sprookjesachtige figuren. Omdat de Pinkels nog heel individueel ingesteld zijn is het voor deze groep belangrijk om te leren samenspelen in groep. Deze spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk! 

 

 

tunneltje

Biekes 

8-9 jaar (2013-2014) 

Weekend: 8-10 maart (op het Chiro lokaal)

 

Leiding 

Femke

Laura

Britt  

 

 

De biekes gaan graag op missie om steeds een groter deeltje van de wereld te ontdekken. Ze dollen en rennen door het bos of verkleden zich. Vaak trekken ze erop uit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en de gekste opdrachten. Bij de biekes leren de kinderen al wat meer samen spelen. Vriendschappen en banden worden gesmeed!


Kwiks

10-11 jaar (2011-2012) 

Weekend: 22-24 maart (op verplaatsing) 

 

Leiding

Julie 

Bente 

Jenna 

 

De kwiks hangen samen met hun leiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, trekken erop uit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden ze zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden! 

 

Tippers

12-13jaar (2009-2010) 

Weekend: 23-25 februari (op verplaatsing)

 

Leiding

Lore

Rhune

 

De tippers trekken op avontuur, doen een tweedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal stevig op z'n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelf uitgegeven keti-blad! 

 

 

 

 

Aspi's

14-15-16 jaar (2006-2007-2008) 

Leefweek: 12-19 november

 

Leiding 

Nina 

Ines

 

Deze meiden van het derde, vierde en vijfde middelbaar nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij 'leiding zijn' of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende activiteit of een levensgroot gezelschapsspel. Ze trekken op avontuur en doen een tweedaagse tocht met heel veel enthousiasme! Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten                                  hun lokaal volledig op z'n kop om het een nieuwe look te geven  

 

 

 


Hoofdleiding

Marte 

Femke 

 

 

Als groepsleiding zijn wij verantwoordelijk voor de algemene werking van onze Chiro. Dat is administratief de boel rechthouden maar eveneens een goede sfeer binnen onze leidingsploeg garanderen. Concreet houden we ons met de financiële en zakelijke kant bezig, we houden contact met andere organisaties, zien erop toe dat het kamp, weekend en de zondagse werking op rolletjes verloopt en we zijn een aanspreekpunt voor leiding en ouders. 

 

 

Contacteer ons 

Femke Bekaert 0487 48 32 17

Marte Verstraeten 0468 32 54 80 

chirohermeline@gmail.com